Skip to main content

Αποστολές και Πληρωμές

Πληρωμές

Το Laserworks.gr για τις συναλλαγές με όλους τους τρόπους πληρωμής, δεν αποθηκεύει ή διατηρεί δεδομένα πιστωτικών καρτών ή τραπεζικών λογαριασμών. Η πληρωμή της παραγγελίας σας στo ηλεκτρονικό κατάστημα www.Laserworks.gr γίνεται σε αποκλειστικά σε ευρώ (€€). Το Laserworks.gr παρέχει τους εξής τρόπους πληρωμών παραγγελιών:

1 Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι πιστωτικές κάρτες VISA, MASTERCARD, DINERS, MAESTRO, και DISCOVER. Οι συναλλαγές εκτελούνται μέσω της Piraeus Bank Α.Ε και το νόμισμα είναι το €.

Πιστωτική Κάρτα – ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ

Eχετε την δυνατότητα να πληρώσετε την παραγγελία σας μέχρι και σε 12 άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής (όχι χρεωστικής) κάρτας ελληνικών τραπεζών,
Κατά το στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας (checkout) το σύστημα σας ενημερώνει για τις διαθέσιμες άτοκες μηνιαίες δόσεις πληρωμής αναλόγως της αξίας της παραγγελίας σας. Κατά το στάδιο εισαγωγής του αριθμού της κάρτας σας επιλέγετε και τις δόσεων που επιθυμείτε. Στην πληρωμή με δόσεις, η κάρτα σας χρεώνεται με το ποσό της δόσης κάθε μήνα και όχι με την συνολική αξία της παραγγελίας. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τον εκδότη της κάρτας σας.

Παρατηρήσεις

  • Οι δόσεις εφαρμόζονται μόνο σε πιστωτικές κάρτες Ελληνικών τραπεζών.
  • Δεν ισχύει για πληρωμή με πιστωτικές κάρτες μέσω Paypal, και όλους τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής

 

2 Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω e-banking ή με κατάθεση σε ταμείο καταστήματος τράπεζας, με απευθείας κατάθεση σε έναν από τους 3 παρακάτω λογαριασμούς που διατηρεί η εταιρία μας:

Τράπεζα Πειραιώς Όψεως: 6366020017348
ΙΒΑΝ: GR74 0171 3660 0063 6602 0017 348

Δικαιούχος: Στέλλα Μαυρεδάκη

Σε περίπτωση που η κατάθεση γίνει από διαφορετική τράπεζα, τα τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν εξ ολοκλήρου τον αγοραστή.

3 Πληρωμή με αντικαταβολή

Σχετικά απλός και διαδεδομένος τρόπος συναλλαγών.

Επιλέγοντας πληρωμή με αντικαταβολή, την ημέρα που θα παραλάβετε την παραγγελία σας, πληρώνετε σε μετρητά τον μεταφορέα που σας παραδίδει την παραγγελία σας.
Με αυτόν τον τρόπο επιβαρύνεστε το ποσό των 2.50€ για κάθε παραγγελία.

Αν το ποσό ξεπερνά τα 40€ η αποστολή γίνεται έπειτα από τραπεζική κατάθεση.

 

Αποστολές

Οι χρόνοι που αναφέρονται στο Laserworks.gr και στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις αφορούν σε εργάσιμες ημέρες εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά. Οι παραγγελίες εξυπηρετούνται κατά προτεραιότητα με βάση την ημερομηνία λήψης της πληρωμής τους ή σε περίπτωση αντικαταβολής, την ημέρα τηλεφωνικής επιβεβαίωσης.

Στις υπηρεσίες αποστολής, ο πελάτης μας εισάγοντας την διεύθυνση παραλαβής (άφιξης της παραγγελίας), ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημά μας για τις διαθέσιμες υπηρεσίες και χρεώσεις.

1 Τρόποι Αποστολής

Ταχυμεταφορά / Courier μέσω της ΕΛ.ΤΑ Courier. Στην προσπάθειά μας να παρέχουμε υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες υπηρεσίες μεταφοράς συνεργαζόμαστε με την «ΕΛ.ΤΑ Courier», έναν από τους μεγαλύτερους παροχείς υπηρεσιών ταχυμεταφοράς.
Υπηρεσία Standard. Είναι η οικονομικότερη υπηρεσία courier που καλύπτει όλους τους προορισμούς εντός Ελλάδας, χερσαίας και νησιωτικής

Το Laserworks.gr τακτικά αξιολογεί την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών μεταφοράς. Οι παρατηρήσεις / υποδείξεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες με σκοπό την βελτίωση των υπηρεσιών και την ικανοποίηση των πελατών του.

2 Χρόνοι

Χρόνος εκτέλεσης. Ο χρόνος παράδοσης της κάθε παραγγελίας είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες εκτός επίσημων αργιών. Ο χρόνος εκτέλεσης της παραγγελίας ξεκινά να μετρά από την ημέρα λήψης της παραγγελίας σας.

Παρατηρήσεις

– Οι χρόνοι μεταφοράς αφορούν στις κυριότερες και περισσότερες πόλεις και νησιά της Ελλάδος.
– Δεν περιλαμβάνονται τυχόν καθυστερήσεις από 1 έως 2 ημέρες λόγω απομακρυσμένων/δυσπρόσιτων περιοχών.

– Για καθορισμένη ώρα αποστολής το κόστος είναι +2,50

– Για  παράδοση το Σάββατο το κόστος είναι +2,50

 

3 Μονάδες Μέτρησης & Υπολογισμός Βάρους

Οι μονάδες μέτρησης που δεσμεύουν το Laserworks.gr είναι γραμμάρια (gr) για το βάρος και όπως θα δείτε στην παρακάτω λίστα αναλυτικά, οι χρεώσεις για κάθε κιλό από 1 έως και 10 κιλά παραγγελίας δείχνουν το κόστος των μεταφορικών με χρέωση σε € με ΦΠΑ.

Για παραγγελία 0 έως 2kg κόστος με ΦΠΑ €2.50 *

*Aν το κόστος παραγγελίας ξεπερνάει τα 30€  τα μεταφορικά εως 2kg είναι ΔΩΡΕΑΝ

Για παραγγελία 6 έως 7kg κόστος με ΦΠΑ €6.50
Για παραγγελία 2 έως 3kg κόστος με ΦΠΑ €3.30 Για παραγγελία 7 έως 8kg κόστος με ΦΠΑ €7.30
Για παραγγελία 3 έως 4kg κόστος με ΦΠΑ €4.10 Για παραγγελία 8 έως 9kg κόστος με ΦΠΑ €8.10
Για παραγγελία 4 έως 5kg κόστος με ΦΠΑ €4.9 Για παραγγελία 9 έως 10kg κόστος με ΦΠΑ €8.90
Για παραγγελία 5 έως 6kg κόστος με ΦΠΑ €5.70 Για παραγγελία άνω των 10kg επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ. Ο Πελάτης μας πρέπει να γνωρίζει ότι σε κάθε περίπτωση θα πληρώσει τα έξοδα αποστολής που εμφανίζονται κατά το στάδιο της παραγγελίας του και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

4 Ιχνηλάτηση Παραγγελίας σε Μεταφορά

Για κάθε παραγγελία σας που αναχωρεί από τις εγκαταστάσεις μας, λαμβάνετε e-mail που σας ενημερώνει σχετικά. Το e-mail περιλαμβάνει ένα σύνδεσμο (link) που θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα της εταιρίας ταχυμεταφορών και ένα μοναδικό κωδικό ιχνηλάτησης (tracking number) με την χρήση του οποίου, ενημερώνεστε άμεσα για το στάδιο μεταφοράς του πακέτου της παραγγελίας σας.

5 Ευθύνη μεταφοράς – Καθυστερήσεις

Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την έγκαιρη παράδοση των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Η Εταιρία μας δεν ευθύνεται όμως για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που δεν είναι στον έλεγχό της όπως ενδεικτικά καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες τις εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας κλπ. Στην περίπτωση τυχόν καθυστερήσεων η εταιρεία μας εξαντλεί την ευθύνη της στην προσπάθεια ενημέρωσή σας και να συνεννοηθεί μαζί σας όπου είναι δυνατόν για νέα δρομολόγηση παράδοσης.

6 Κόστος Αποστολής

Το κόστος αποστολής που υπολογίζεται και περιλαμβάνεται σε κάθε παραγγελία του ηλεκτρονικού καταστήματος Laserworks.gr αφορά αποκλειστικά και μόνο το κόστος της υπηρεσίας μεταφοράς.

 

Το σύνολο των περιεχομένων της παρούσας ενότητας αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα των ΟΡΩΝ ΧΡΗΣΗΣ και λειτουργίας του Laserworks.gr .

·